Nummerplaathouders scooters ebikes Nummerplaathouders scooters ebikes

Nummerplaathouders Bromfiets & E-bike

De nummerplaathouders voor bromfietsen en elektrische fietsen zijn vervaardigd uit ABS plastiek en zijn zeer stevig. Daarnaast is het mogelijk om de naam van uw zaak op deze plaathouders te weergeven. We maken hiervoor gebruik van een digitale druk die beschermd wordt met een vernislaag. Deze unieke kwalitatieve bedrukking vind je nergens anders en is bestendigd tegen hoge druk reiniger, UV -straling en biedt garantie op jarenlange reclame.

Bovendien beschikken wij over het groots mogelijke te bedrukken oppervlakte 95mm x 23mm.

Op zoek naar een andere nummerplaathouder?

Motor

Auto

Eurocarplate maakt ook nummerplaathouders voor de nieuwe kentekeplaten (10 cm x 12cm) voor scooters en elektrische fietsen. Uiteraard zorgen we ervoor dat deze plaathouders voorzien worden van uw reclame.

Bovendien beschikken wij over de groots mogelijke ruimte om uw reclame te bedrukken.
De bedrukbare oppervlakte is 95 mm x 23mm.

Hoogst mogelijke kwaliteit

Voor de reclame wordt er gebruik gemaakt van onze deluxe bedrukking. Dit is de hoogst mogelijke druk-kwaliteit en bovendien uniek op de Belgische markt.

Voordelen van onze bedrukking zijn als volgt:

  • Langdurige en kwalitatieve reclame (Tekst vervaagt niet)
  • Betere kwaliteit van het logo
  • Betere kwaliteit van de tekst

Het grootste voordeel van onze deluxe bedrukking is dat de reclame blijvend is en in de loop van de jaren niet kan vervagen.

De bedrukking wordt door middel van een laserprinter aangebracht en vervolgens beschermd met een vernislaag. De vernislaag zorgt ervoor dat je reclame voor meerdere jaren meegaat en bestand is tegen hogedrukreiniger, steenslag, diverse
weersomstandigheden etc.

Op deze manier blijft je reclame leesbaar en zal deze niet vervagen gedurende de levesnduur van de fiets of scooter.

Vraag hier je offerte aan!