Automap

Een automap of boorddocumentmap wordt gebruikt om de boorddocumenten van de wagen op een ordelijke manier op te bergen. Bovendien is dit ook een ideale manier om reclame te maken voor uw garage of bedrijf.  De mapjes worden steeds voorzien van uw reclame.

Eurocarplate biedt verschillende mogelijkheden aan voor de documentmappen. De mapjes voor autopapieren zijn uiteraard geschikt voor de Belgische markt.

We hebben de mapjes deze zowel in A5 formaat als in A5 liggend formaat (Maxi)

Automap A5

    1. Automap pro Gommé : Deze kwalitatieve mapjes zijn gemaakt uit kunststof en zijn stevig maar tegelijkertijd ook zeer flexibel. Deze biedt bovendien de meeste mogelijkheden aan de binnenzijde, met drie onderliggende opbergruimtes aan de linkerkant. De rechterkant bevat twee onderliggende opbergruimtes waarvan één is onderverdeeld in twee kleinere ruimtes. Afmetingen: 16,5cm B x 23.2 cm L
    2. Automap Easy: Dit budget vriendelijke mapje is gemaakt uit het iets hardere materiaal vinyl. De binnenzijde van de automap is voorzien uit 2 grote transparante vakken. Deze ruimte is zeker voldoende om de nodige documenten in weg te steken.
      Afmetingen: 16,5cm B x 23.2 cm L

 

Automap Maxi (A5 liggend) :

Ook bieden wij ook grotere automappen aan. Deze hebben een A5 liggend formaat. Dankzij de harmonicaopening heeft u merkwaardig meer ruimte zodat ook het onderhoudsboekje kan worden weg gestoken.
We maken hier gebruik van een UV print om uw reclame aan te brengen.

  1. Automap Maxi UV print: We maken hier gebruik van een krachtige UV bedrukking. Dit is een zeer kwalitatieve druk waarbij je alle kleuren kan combineren.
    afmetingen: 23 cm B x 17 cm H (Harmonica opening: 4,5cm)

Vraag hier je offerte aan!