Nummerplaathouders Smartline

De Smartline nummerplaathouder is een houder zonder boord rondom de nummerplaat. Deze houder is gemaakt zodat je niets anders ziet dan uw reclame onder de nummerplaat, die als het ware “zweeft”.

Eurocarplate heeft hiervoor een nummerplaathouder ontwikkeld die kwalitatief sterk is maar tegelijkertijd ook flexibel. De flexibiliteit is te danken aan het materiaal waaruit onze nummerplaathouders bestaan: polypropyleen. Dit maakt het ook mogelijk om de houder vooraan de wagen te gebruiken.

Voor de bedrukking werken we met onze gekende deluxe bedrukking. Hierbij maken we gebruik van een laserprint die beschermd wordt door een vernislaag. Deze bedrukking van nummerplaathouders zorgt ervoor dat u ontelbaar veel kleuren kan gebruiken en bovendien zal de reclame niet vervagen.

De Smartline nummerplaathouders zijn beschikbaar in 3 formaten:

Small:  345 mm x 15 mm bedrukbaar oppervlakte
Medium : 465 mm x 15 mm bedrukbaar oppervlakte
Large:  500 mm x 250 mm bedrukbaar oppervlakte

Op zoek naar een andere kentekenplaathouder?

Motor

Scooter / E-bike

Flexibel

Polypropyleen zorgt ervoor dat de kentekenplaathouder zeer flexibel en bijna onbreekbaar is. De hoogstaande kwaliteit van de kentekenplaathouder is sterk opvallend tegenover deze van de concurrentie.

Handig bevestigen

Bovenaan elke kentekenplaathouder is er een bevestigingsclip voorzien die ervoor zorgt dat de kentekenplaat vast zit in de kentekenplaathouder waardoor de kentekenplaat onmogelijk loskomt uit de houder. De kentekenplaathouders zijn uitgerust met een clicksysteem. Hierdoor is het mogelijk om de kentekenplaathouder vast te zetten zonder dat er vijzen aan te pas komen. Ideaal om met Z-platen rond te rijden en tijd te besparen bij het wisselen van kentekenplaten.

Schokbestendig

In Nederland is het bij wet verplicht om de kentekenplaat met 4 vijzen te bevestigen. In de kentekenplaathouder wordt er naast het clicksysteem ook de mogelijkheid geboden om de kentekenplaat met 4 vijzen te bevestigen.
De kentekenplaathouder is ook uitgerust met 6 schokdempers. Dit zorgt ervoor dat de kentekenplaat blijft vast zitten in de kentekenplaathouder en gaat ook geluid tegen. Dit zorgt ervoor dat de kentekenplaat geen kletterend lawaai maakt vanachter of vooraan de wagen.

Vraag hier je offerte aan!