Smartline nummerplaathouder

De Smartline nummerplaathouder is een houder zonder boord rondom de nummerplaat. Deze houder is gemaakt zodat je niets anders ziet dan uw reclame onder de nummerplaat, die als het ware “zweeft”.

 

Eurocarplate heeft hiervoor een nummerplaathouder ontwikkeld die kwalitatief sterk is maar tegelijkertijd ook flexibel. De flexibiliteit is te danken aan het materiaal waaruit onze nummerplaathouders bestaan: polypropyleen. Dit maakt het ook mogelijk om de houder vooraan de wagen te gebruiken.

 

Voor de bedrukking werken we met onze gekende deluxe bedrukking. Hierbij maken we gebruik van een laserprint die beschermd wordt door een vernislaag. Deze bedrukking van nummerplaathouders zorgt ervoor dat u ontelbaar veel kleuren kan gebruiken en bovendien zal de reclame niet vervagen.

 

De Smartline nummerplaathouders zijn beschikbaar in 3 formaten:

Small:  345 mm x 15 mm bedrukbaar oppervlakte
Medium : 465 mm x 15 mm bedrukbaar oppervlakte
Large:  500 mm x 250 mm bedrukbaar oppervlakte

 

*De smartline nummerplaathouder is ook mogelijk met epoxy bedrukking.

Op zoek naar een andere kentekenplaathouder?

Motor

Scooter / E-bike

Flexibel

Polypropyleen zorgt ervoor dat de kentekenplaathouder zeer flexibel en bijna onbreekbaar is. De hoogstaande kwaliteit van de kentekenplaathouder is sterk opvallend tegenover deze van de concurrentie.

Bedrijfsreclame is met één oogopslag zichtbaar

Enkel de reclame is zichtbaar en niet de gehele nummerplaathouder, zo wordt de bedrijfsreclame extra opvallend. Op deze manier creëer je een totaal andere look, namelijk via een strakke en mooie uitstraling maak je reclame op voertuigen.

Vraag hier je offerte aan!