Plexi-nummerplaten

De plexi nummerplaten zijn bestemd voor de printmachine. De voordelen van de plexi nummerplaten zijn :

  • Uitstekende kwaliteit
  • Mooi uitzicht
  • Onbreekbaar
  • Makkelijk afwasbaar
  • Kleurbestendig

De nummerplaat is vervaardigd uit plexi-materiaal. Dit betekent dat de nummerplaat zeer flexibel en stevig is. Deze plexi nummerplaat is praktisch onbreekbaar!

Al onze nummerplaten

Europese nummerplaat

De standaard plexi nummerplaten van Eurocarplate zijn van buitengewone kwaliteit. De nummerplaten zijn zeer duurzaam. De rode letters worden bevestigd op een reflecterende achtergrond. Deze nummerplaten worden vervaardigd met behulp van de nummerplaatmachine van Eurocarplate.

Gelet wel op het feit dat deze nummerplaat in geen geval de officiële nummerplaat vervangt die u achteraan op uw wagen moet bevestigen. Deze nummerplaat is bedoeld om vooraan op uw wagen te bevestigen.

G-plaat

De G-Plaat, een plaat die bedoeld is voor voertuigen die gebruikt worden voor landbouw, tuinbouw, visteelt en bosbouw, is recentelijk toegevoegd aan het gamma van Eurocarplate.

De G-platen zijn zowel te verkrijgen in het standaard formaat als het kleine formaat. Wat de platen zo bijzonder maakt is dat ze een rode (reflecterende) achtergrond bevatten met witte tekens.

Vraag hier je offerte aan!