Specificaties

Polypropyleen zorgt ervoor dat de nummerplaathouder zeer flexibel en bijna onbreekbaar is. De hoogstaande kwaliteit van de nummerplaathouder is sterk opvallend tegenover deze van de concurrentie.

Bovenaan elke nummerplaathouder is er een bevestigingsclip voorzien die ervoor zorgt dat de nummerplaat vast zit in de nummerplaathouder waardoor de nummerplaat onmogelijk loskomt uit de houder.

De nummerplaathouders zijn uitgerust met een clicksysteem. Hierdoor is het mogelijk om de nummerplaathouder vast te zetten zonder dat er vijzen aan te pas komen. Ideaal om met Z-platen rond te rijden en tijd te besparen bij het wisselen van nummerplaten.

In België is het bij wet verplicht om de nummerplaat met 4 vijzen te bevestigen. In de nummerplaathouder wordt er naast het clicksysteem ook de mogelijkheid geboden om de nummerplaat met 4 vijzen te bevestigen.

 

De nummerplaathouder is ook uitgerust met 6 schokdempers. Dit zorgt ervoor dat de nummerplaat blijft vast zitten in de nummerplaathouder en gaat ook geluid tegen. Dit zorgt ervoor dat de nummerplaat geen kletterend lawaai maakt vanachter of vooraan de wagen.

Heeft u nog vragen in verband met nummerplaathouders of andere producten van Eurocarplate? Aarzel dan niet en vul onderstaand contactformulier in.

Wij zullen u vervolgens zo spoedig mogelijk contacteren.

Send messageclear

Nummerplaathouders

Laat met de nummerplaathouders van Eurocarplate de files in uw voordeel spelen. Bedrijfsreclame op de achterkant van de wagen is vaak een moeilijke afweging. Enerzijds wilt u gezien worden, maar anderzijds mag reclame op een wagen niet te opzichtig zijn.

Daarom is een nummerplaathouder een zeer geschikt medium om uw visibiliteit te verhogen.

Epoxy nummerplaathouder bedrukking

 

Eurocarplate was de eerste leverancier van nummerplaathouders met epoxy bedrukking in België. Bij de epoxy bedrukking wordt er een epoxy strip geplakt op de nummerplaathouder. Het grote voordeel van deze bedrukking is dat de mogelijkheden oneindig zijn en van zeer hoge kwaliteit.

Zeefdruk

Naast de epoxy bedrukking biedt Eurocarplate aan zijn klanten ook de mogelijkheid om de kwalitatieve nummerplaathouder te bedrukken met de meer bekende bedrukking, zeefdruk.

Voor deze bedrukking wordt er ook gebruik gemaakt van de nummerplaathouders uit propyleen. Ook hier kan er gewerkt worden met meerdere kleuren!

Hologram (VW, Audi, Skoda) & Hexagon (Bijengraad)

De “Premium nummerplaathouder” is het nieuwste product van Eurocarplate. Bij deze  nummerplaathouder wordt er gewerkt met een afneembare reclamestrip.

Wat de Deluxe bedrukking op de premium nummerplaathouder uniek maakt is dat er wordt gewerkt met een reliëf op de achtergrond. De mogelijkheden hierbij zijn oneindig.

Aluminium Plaathouder Moto

Vanaf heden biedt Eurocarplate ook nummerplaathouders voor brommers en moto’s. Wij bieden de sterke aluminium nummerplaathouders aan, deze zullen dus niet stuk barsten door trillingen.

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om te werken met jullie eigen logo. Hiervoor werken we met ons gekende Epoxystrip.

Contacteer Eurocarplate

Locatie
Eurocarplate bvba
Kleistraat 109
2630 Aartselaar

BTW-nummer
0446.835.943

Hoe kunt U ons contacteren?
Telefonisch : +32(0)3 888 09 35
Fax: 03/843.36.99
Email: info@eurocarplate.com